BINE ATI VENIT

Asociația Română pentru Drepturi de Autor (ARDAA), are sediul în Municipiul București str. Dem.I.Dobrescu nr. 4-6 etaj 1,camera 114, sector 1 și este reprezentată prin Tănase Dumitru – Președinte.
A fost avizată de către Oficiul Român pentru Drepturile de Autor prin Decizia Nr.13/13.02.2012 publicată în Monitorul Oficial Partea I, nr. 260 din data de 20.04.2012 în calitate de organism de gestiune colectivă a drepturilor patrimoniale de autor de opere audiovizuale și videograme.
Scopul A.R.D.A.A. este de a gestiona drepturile patrimoniale de autor de opere audiovizuale/videograme și în general de a reprezenta, de a promova și proteja drepturile și interesele morale și patrimoniale ale membrilor săi, ale titularilor reprezentanți în baza contractelor încheiate de A.R.D.A.A. cu organisme din străinătate care gestionează drepturi similare precum și drepturile de autor de opere audiovizuale/videograme ale altor titulari care nu au acordat mandat direct sau indirect A.R.D.A.A., pentru aceștia din urmă în cadrul și în limitele gestiunii colective obligatorii reglementate de Legea nr. 8/1996, cu modificările și completările ulterioare.

STATUT-ARDAA

AttachmentSize
2_decizia_13_din_2012.doc121 KB